onsdag 4. februar 2009

Heroes equals confusing :S

Jadda jadda. Har nettopp sett den nye episoden som kom ut i USA idag av Heroes. (Sesong 3) Må vel si at den var litt skuffende.. Forstod ikke så mye av den, og serien generelt har tapt seg ganske mye siden sesong 1!

Hadde håpet og trodd at Heroes kom til å være bedre, ettersom den har vært "borte" fra lufta i USA i nesten to måneder. Men skuffet liksågodt denne gangen også. Mye forvirring i hva som foregikk, ingen tilbakeblikk fra forrige episode. Noe det definitivt burde vært siden det er såpass lenge siden det sist ble sendt på lufta.

Men det eneste som får meg til og se på denne Tv-serien, er en del kjekke mannfolk. Greit, ekke så mange av de som det er i Gossip Girl (Dan Humphrey omgomgomg! og Nate Archibald :D) Men det er en del. Bl.a Peter elskeelskeelske :) Greit, han har litt rar munn. Endel skeiv, men han er utrolig fin uansett.. :)

Må også tilføye at slutten i denne episoden var incredible! Eneste godt med episode 14. Gled dere om dere enda ikke har sett den. Nervepirrende! Og håper de overlever, men en fauk jo ut :S Æææh, og ingen vet hvem det var siden han/hun hadde maske på enda.. Vil se en tiiiil :D

Hva synes dere om Heroes?
Ser dere på det, eller er det bare lame? :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar