tirsdag 3. februar 2009

18 years of bullshit!

18 Year Old Virgin (2009)
Tenkte at jeg skulle fortelle dere hva jeg syntes om denne filmen.

Den handler om Katie Powers, en 18 år gammel jente som er naturlig nok jomfru og vil kvitte seg med denne på død og liv før hun begynner på College. Det er en avslutningsfest for avgangselevene og det er hennes siste mulighet for å ha sex med hennes store kjærlighet, Ryan Lambert. Som hun hadde hatt en forelskelse i siden hun trodde han kysset henne under et selskap da de var små. (Gutten var i et kostyme, så hun så ikke akkurat det hvem det var)

Dette er rett og slett en utrolig dårlig film. Dårlige skuespillere, hysteriske førsøk på intimbarbering (noe hun aldri har gjort før, og alle vet hvordan det kom til og ende i-og-med at dette er en komedie) og uttallige forsøk på å ha sex med noen fordi Ryan ikke vil ha seg med en jomfru igjen, etter det som skjedde sist gang han hadde seg med en jomfru.

Filmen ender såklart bra, at hun får prinsen sin, men det er ikke den som virker mest åpenbar. Tvert imot. :)

Dette er ikke en film jeg vil anbefale ved mindre du har veeeldig lite og gjøre. En lavbudsjettsfilm uten de store skuespillerne, uten en viss stil over seg. Hundreogén ganger dårligere enn like type filmer som American Pie (som baserer på en del det samme.)

Ville gitt denne filmen en 2-. Kun pluss for en del morsomme scener. (Noe som var stortsett det eneste gode med filmen. (: )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar