fredag 20. februar 2009

Abort etter tolvte. uke

Leste en sak i VG her idag. Om norske kvinner som drar til sykehuset, etter 12. uke i svangerskapet, for å sjekke kjønnet på barnet. Så drar de til Sverige for å ta abort siden det da er feil kjønn. I-og-med at norske sykehus ikke gir ut info om hvilket kjønn det er før etter 12.uke, er ålreit det. Men å dra til Sverige for å ta abort, er jo uhumaisk. De drar dit siden Sverige har en grense for selvbestemt abort på 18 uker, mens i Norge er det 12 uker. Å gjøre dette bare fordi de f.eks ville ha en jente og fikk bekjed om at det ble en gutt slik de ikke ville ha, og så ta abort.. Slike mennesker skulle vært straffet. Desverre er det nok ikke den enkleste tingen i verden å oppdage. Men tror heller ikke at det er så veldig mange kvinner som gjør dette. Eller, jeg VIL ihvertfall ikke tro det.

Er det virkelig flere der ute som ikke skjønner at et barn er ett mirakel. At man ikke aborterer et barn bare fordi det er "feil" kjønn! Det skulle fått seg en på tygga.. For det fortjener de.. MINST!

Hvordan kan noen ha samvittighet nok til å abortere bort en slik fantastisk gave som et barn. Tenk på alle de som er barnløse. Noen av dem kan aldri få et barn engang! Greit å ta abort om du vet selv at du ikke er istand til å ta vare på barnet. Eller om du virkelig ikke er klar for det ansvaret ett barn bringer med seg.

Jeg er selv FOR selvbestemt abort. Men vær så snill... Ikke misbruk denne retten. Det er virkelig ikke menneskelig å gjøre slikt!

Over til dere:
- Hva mener du om denne saken?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar